Word lid
Leden en donateurs vormen de basis van de NEJ en zijn onmisbaar. Draag je Esperanto en de verspreiding van Esperanto een warm hart toe? Overweeg dan lid of donateur van de NEJ te worden.

Je kunt lid of donateur worden door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra we je gegevens hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Elk nieuw lid ontvangt gratis het basisleerboek: Esperanto via de directe methode van Stano Marcek. (winkelwaarde 7,50 euro) Op die manier kun je direct aan de gang met Esperanto!

Daarnaast ontvangen NEJ leden korting van 10 euro per keer op de  verschillende Esperanto studieweekeinden die jaarlijks worden gegeven. Lidmaatschap kan dus zowel economisch als idealistisch uit!


Ik wil me inschrijven als lid* van NEJ. Ik betaal € 15,00 per jaar.

Ik wil me inschrijven als donateur van NEJ en doneer jaarlijks € . (elk bedrag is welkom)

* Lidmaatschap is mogelijk voor jongeren tot 30 jaar. Ben je ouder dan 30 en voel je je betrokken bij NEJ, dan vragen we je om donateur te worden.

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Straat + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:

Ieder jaar sturen we een lijst van leden en donateurs rond. Die lijst wordt niet aan derden gestuurd. Hieronder kun je aangeven of je bepaalde gegevens liever niet op die lijst wilt laten zetten.

Ik wil dat mijn postadres niet bekend wordt gemaakt.
Ik wil dat mijn e-mailadres niet bekend wordt gemaakt.
Ik wil dat mijn telefoonnummer niet bekend wordt gemaakt.

Ruimte voor opmerkingen en vragen:

Klopt alles? Dan kun je het inschrijfformulier


Taalkeuze Foto`s